Amanda Black: Minden Vámpírok Atyja

 Üdvözöllek a blogomon! :)

Végre valahára megérkeztem ezzel a könyvajánlóval. Nagyon örülök, hogy lehetőségem volt elolvasni Amy könyvét, szeretem a fantasy storykat, bár a vámpíros téma nem a kedvencem, ezért kicsit lassabban ment az olvasása. Na, de lássuk a lényeget:

úgy gondolom, hogy Amy nagyon jól összehozta a könyvet! Szuperül megfogalmazta a történetet, a szereplőket jól kitalálta és felruházta különböző, egyedi tulajdonságokkal! Biztosan nem könnyű egy könyvet megírni, viszont Amy nagyon ügyes és kreatív! 

Nagyon tetszett a történet, teljes mértékben követhető volt, hogy mi és hogyan alakult a szereplőkkel. Nagyon tetszett az is, hogy az időben olykor-olykor visszaugorhattam, ez is hozzájárult a könyv egészéhez.

Areh lett a kedvenc karakterem, nagyon hősies, sexy.. és azok az arcpirító jelenetek..hm.🤭

Imádtam azokat a jeleneteket, melyek Budapesten játszódtak, mert imádom azt a várost. Ott minden olyan szabad és másabb.


Remélem, hogy Amynek sikerül kiadnia nyomtatott formában is a könyvet, szeretnék majd belőle beszerezni egy kézzel fogható példányt. Azt is remélem, hogy egy napon Amy híres és sikeres írónő lesz, hiszen van tehetsége hozzá! 😊

Itt tudjátok beszerezni a könyvet:

https://www.patreon.com/user/shop?u=27672324

Még egyszer köszönöm Amy-nek a lehetőséget! Le a kalappal előtte! 🙌🏻



Vivien

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Görcsoldás természetesen

Testalkat(om)

Legeld le!