Kedvenc TLC műsorok

 Üdvözöllek a blogomon! :)

Az utóbbi években nem igazán néztem tv-t, de ha mégis, akkor igyekeztem értelmes, érdekes, tanulságos műsort keresni. Manapság már előnyben részesítem a szórakoztató sorozatokat is, illetva ha egy fárasztó nap után ki tudom kapcsolni a fejemet.

 Így vált a nagy kedvencemmé a TLC csatorna. Nagyon sokféle sorozat megy rajta, drámai, műtétek stb.. néhány szeretet sorozatomat szeretném bemutatni Nektek. :)



Három hónap jegyesség:

azt hiszem, hogy mindközül ez a kedvencem. A világ különböző pontjairól ismerkednek egymással, egymásba szeretnek majd idővel találkoznak. A két fél 3 hónapra kapnak vizumot, így ennyi idejük van ahhoz, hogy összeházasodjanak, különben nem tartózkodhatnak egy másik országban. Ez a sorozat jól bemutatja, hogy mennyire fontos két ember között a kompromisszum, megértés, kommunikáció.. 

Vannak benne nagyon szimpatikus és kevésbé szimpatikus párok.. na, meg furcsák is! Vannak olyan is, akik között hatalmas a korkülönbség, a távolság, a féltékenység, a hazugsák stb..

Ehhez kapcsolódó évadok:

- A másik út

- Szingli élet

- Boldogan éltek, amíg..


Így kerek az életem:

Eleinte csak 1-1 részt láttam elcsípve, Whitney sokáig nem volt szimpatikus, de addig - addig néztem, amíg meg nem kedveltem. 😁 Whitney életét mutatja be ez a sori, őszintén és kendőzetlenül. Gyermekkorában nagyon szeretett táncolni, de egy betegség miatt nagyon sok hízott, viszont a tánc így sem szorult háttérbe. Szívszorító volt nézni, amikor meghalt az anyukája, viszont nagyon közel álltak egymáshoz, mindig összetartottak. Őf a Youtubeon fedezték fel, sokan felfigyeltek a tánctudására.


Dr. Pimple Popper: a bőrgyógyász:
 annyira bírom a doktornőt, Dr. Lee-t, pedig soha nem találkoztam vele, de a tv-n keresztül átjön a kedvessége, segítőkészsége, tudása, empatikussága. Sokáig a Youtubeon tevékenykedett, ott figyeltek fel rá. Nem túl kellemes nézni a betegségeket, műtéteket, de egyébként nagyon érdekesek és nagyon át tudom érezni az emberek fájdalmait, érzéseit és félelmeit.


Élet 250 kg felett:

eléggé megrázó nézni, borzalmasan nehéz lett úgy élni, hogy nem tudsz mozogni stb.. szerencsére a betegek kapnak segítséget a fogyáshoz, így a legtöbb esetben sikerül a változás. Nagyon sok fájdalom, könny, gyermekkori trauma, sok-sok szomorú történés is állhat a hízás mögött..

Dr. Nowzaradan csinálja a súlycsökkentő műtétet, ő adja meg a kezdőlökést a fogyáshoz. Szerintem nagyon jó orvos és korrekt.


Dundi nővérek:

imádom ezt a két nőt, nagyon viccesek, jó a humoruk. 😁 Tetszik a személyiségük és, hogy szinte bármilyen élethelyzetben tudnak nevetni és pozitívak. A címe is elmondja, hogy túlsúllyal küzdenek, de nagyon nehezen tudnak csak lefogyni. A sorozatban őszinték, szerepelnek a testvéreik is és a családjuk is.



Amiket még néha elcsípek:

- Ötös ikrek a családban

- Pöttöm óriások

- I am Shauna Rae

- Túlsúlyos jóbarátok

- Hét kicsit Johnson

Amit nem szeretek ebben a csatornában, hogy nagyon sok, de tényleg nagyon sok reklám van..de, ha időm engedi, akkor ennek ellenére is megnézem a kedvenc sorozatomat. 😁

Ismeritek ezt a csatornát?



Vivien


Megjegyzések

  1. Ezer éve nem néztem TLC-t, de annó sokat néztem a Mondj igent a ruhára; Jon, Kate és 8 gyerek; Apró szépségek meg valami Roma házasságos sorozat, aminek nem emlékszem a címére :D

    VálaszTörlés
  2. Fekete-Viràg V.2024. május 10. 11:59

    Hallottam már róla, de nem nézem.
    Viszont ez az ajánló szuper lett

    VálaszTörlés
  3. Ezek közül az összeset szeretem 🤭🤭 Régen sokat néztem, mostanában inkább telefonon szoktam őket nézni 😉

    VálaszTörlés
  4. Régebben én is néztem a TLC csatornát és imádtam😊 Ma már sajnos a túl sok reklám miatt nem nézzem. Néztem a Torta királyt, 5ös ikrek a családban, az élet 250 felett, Így kerek az életem, Három hónap jegyesség, Mondj igent a ruhára, Apró szépségek 1x láttam, de kiverte a biztosítékot xD Meg ha jól rémlik, volt egy építős műsor is, de nem ugrik be a neve 🫣 Köszi az ajánlót🥰

    VálaszTörlés
  5. Mostanában nagyon szeretem a sorozatokat. Köszi az ajánlókat, biztosan megnézem majd őket.

    VálaszTörlés
  6. Néha ha olyanom van, nézem ezeket, de mostanában egyikhez sincs kedvem. Az esküvős téma engem hidegen hagyott, Whitney sztorijában ott a bibi, hogy a betegségét ezer éve lehet kezelni, csak tojik rá, úgyhogy amiatt kiesett az érdemlegesből. A nagyját amúgy szeretem, de az a Három hónap jegyesség és társai engem inkább felbosszant, mintsem érdeklődést vált ki.

    VálaszTörlés
  7. Régen sokat néztem, amikor még volt tv-m >_< a Dundi nővérek az egyetlen, amit a listádból nem követtem:D

    VálaszTörlés
  8. Ismerem ezeket a műsorokat, viszont nem nagyon nézem őket, olykor odakapcsolok, akkor bele szoktam nézni :) Jó kis ajánló lett :)

    VálaszTörlés
  9. Régen esküvős adásokat néztem itt❤️

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Görcsoldás természetesen

Testalkat(om)

Őszi kirándulóhelyek