Piacozás

 Üdvözöllek a blogomon! :)

Szeretnék néhány gondolat megosztani a piacozásról..

Nem könnyű. Egyáltalán nem az. Sőt!.. sokszor olyan problémák jönnek közbe, amire egyáltalán nem is gondolunk/számítunk. Pl: nem indul a kocsi vagy a sátorból kiesik a csavar stb..

Tudom, hogy a mai világban nem könnyű semmi, de én nagyon szeretek ezzel foglalkozni, szeretek jönni menni, pakolni, az emberekkel beszélgetni, segíteni nekik..na, meg persze még mindig imádom ezeket a gyógynövényekből készült termékeket! 🥰 (IG oldal: @bukkigyogynivenyek)

Sokszor hajnalok hajnalán kell felkelnünk és indulnunk, délután/este már csak beesünk az ágyba a fáradtságtól, viszont jóleső érzéssel teszem mindezt, hiszen tudom, hogy valakinek segíthettem aznap.

Mivel még mindig egy téli hónapban vagyunk, így sokat vagyunk kint a hidegben, próbáljuk magunkat melegen tartani forró teával/csokival, de sokszor nem sikerül. Ez az egyik legnehezebb benne. 

Vannak vicces és kevésbe vicces pillanatok. Vannak nagyon kedves, jópofa emberek és az ellentétük is. Szerencsére az utóbbiból kevesebb van. 😁

Egy szó, mint száz, az élet csupa küzdelem, viszont megéri kockáztatni és harcolni azért, amit szeretünk. 😊

Még tudnék sok mindent írni erről a témáról, de úgy már túl hosszú lenne ez a bejegyzés. Ha van valami kérdésetek, akkor tegyétek fel nyugodtan!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Testalkat(om)

Őszi kirándulóhelyek

Legeld le!