Őszi kirándulóhelyek

 Üdvözöllek a blogomon! :)

Végre itt van az igazi, kellemes, őszi időjárás, az utolsó napsugarakat még érdemes kihasználni és kirándulni egy nagyot. :) Szeretnék néhány tippet adni, hogy hova érdemes ilyenkor menni.

Lillafüred: az egész évben csodás Lillafüredet az év bármely szakaszában érdemes felkeresni. Mindig más arcát mutatja, sok a látnivaló itt és szerintem az egyik legszebb hely itthon. Pl.: Háromkő, Zsófia-kilátó, kisvonatozás.


Füzérradvány: 

nemrégiben voltunk itt kirándulni, Sátoraljaújhelytől kb. 20 km messze van. A Károlyi-kastély csodaszép, idén adták át a felújított változatát. A kastélypark hatalmas, rendezett és nagyon nagyon szép. Van itt 2 tó és francia kert is. Egy hatalmas sétát tehetünk az épület területén, ami ebben a kellemes őszi időben még szebb, hiszen lassacskán színesedik a táj.



Boldogőváralja:

biztosan sokat hallottatok már erről a helyről, hiszen igazán ókori ez a vár. Az egyik kedvenc váram idehaza. Picit emlékeztet a kínai nagyfalra. 😁 A várhoz tartozik egy étterem is, ahova érdemes időpontot foglalni, mert elég sokan szoktak lenni, főleg, ha az idő is jó.



Szilvásvárad:

Lillafüredtől nem messze a csodájára járhatunk ennek a völgynek, ahol a Fátyol - vízesés is megtalálható. Itt tehetünk egy nagy sétát, van parkolóterülete is. Emellett, igénybe vehetjük a kisvonatozást is.


Tokaj-hegyalja:

természetesen nem maradhat ki az otthonom sem, amely 44 településből tevődik össze. Rengeteg a látnivaló, szerintem az egyik szebb, mint a másik. 🥰



Persze, ne felejtsünk el néha bekuckózni, inni egy finom meleg teát, pihenni, gyújtani egy illatgyertyát, hiszen ezekre a dolgokra is nagy szükség van. ☺️

Milyen terveitek vannak az idei őszre?



Vivien


Megjegyzések

  1. Szuper bejegyzés lett, az ilyen programokra szerintem az ősz a legjobb időszak 🍂 csodás ilyenkor a táj 🥹😍

    VálaszTörlés
  2. Szuper programok, főleg így őszre. Mindegyik csodás hely. Szuper, hogy ilyen sok helyen jártok. A képek magukért beszélnek. Az ilyen kirándulások a legszebb, és legtartalmasabb emlékek. :)

    VálaszTörlés
  3. Mindegyik csodálatos hely. Ősszel pedig a látvány varázslatos. Kirándulás terén ez a legjobb időszak.

    VálaszTörlés
  4. Mindig olyan jo helyekre mész el🥺 nagyon jo làtni is, hogy megragadod a lehetősèget és felfedezed az országot :)

    VálaszTörlés
  5. Huhh, még nem tudom merre fogunk menni, de Lillafüredre újra ellátogatnék, illetve Szilvásváradrw is, szuper helyek. A többit is mentem balancslistára. Köszi ❤️

    VálaszTörlés
  6. Mindegyik szuper hely lehet 😊

    VálaszTörlés
  7. Már bánom, hogy kihagytam az osztálykirándulásokat Szilvásváradra, mert biztos gyönyörű hely lehet, főleg ősszel... de mentek a helyek bakancslistára. Egyszer úgyis eljutok oda :D Köszi az ajánlót! <3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Testalkat(om)

Legeld le!