Cleanme.life

 Üdvözöllek a blogomon! :)

Nagyon szeretek segíteni, adakozni, ha tehetem, szeretek a jó ügyek mellé állni. Tudom, hogy ezt "csendben" kellene megtennem, de egy olyan projektben veszek részt, amiről úgy gondolom, hogy igenis beszélnem kell.

Legyen szó véradásról, élelmiszerről vagy ruházatról, az önzetlen és szívből jövő felajánlás vagy támogatás mindig egy nagyon szép gesztus. Hiszek abban, hogy a jótettek visszaérkeznek hozzánk.

Tudom jól, hogy milyen az, amikor nincs, akár a legapróbb segítség is jól jöhet, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy hol és kinek van rá szüksége. Nekünk talán egy pici vagy általános dolog, de másoknak a világot jelentheti. Sajnos bármelyikünkkel történhet rossz, nehéz vagy fájdalmas dolog, ezért mindig segítsünk egymásnak, hiszen emberek vagyunk.

Szeretném Nektek bemutatni a Clean me termékeit, hiszen a támogatásunk által tudják segíteni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját. Van egy kuponkódom is, amivel 10% kedvezményt kaphattok a vásárlás során: viviblogja.

Gránátalmás kézkrém:

imádom az illatát, még soha nem volt ilyen illatú kézkrémem ezelőtt, de nagyon tetszik. Nagyon jól hidratálja a száraz kezeket. 


Mosógél és textilöblítő:

Nagyon jó az illatuk, a ruhákat frissé és illatossá varázsolják.


Tisztító és felületfertőtlenítő spray:

talán ez lett a kedvenc termékem, hiszen imádom a levendulaillatot, citrommal keverve pedig igazán kellemes és frissítő. Emellett, nagyon jól tisztít és eltünteti a foltokat.





Vivien

Megjegyzések

  1. Szerintem is szuper termékek lehetnek. Örülök hogy te is azokhoz az emberekhez tartozol, amik csak olyan együttműködésben vesznek reszt6, amik közel állnak hozzájuk :)

    VálaszTörlés
  2. Ezek nagyon szuper termékek 😊 Nem tudom, hogy én vagyok-e vaksi, de linkeket nem osztottál meg, vagy hogy-hogyan tudnánk esetleg mi is csatlakozni vagy megvásárolni a termékeket 😃 Nagyon jó adni, segíteni ❤️ Mi is nem rég adományoztunk a párommal 😊

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper termékek. Imádom ha valami minőségi, és jól funkcionál. Főleg ha az jó üggyel is párosul.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szuper termékek, köszi az ajánlót ☺️

    VálaszTörlés
  5. Nálam a kèzkrémek mindig jól jönnek - mindig van valahol egy elérhető😀 amugy mindig meglep, milyen jó dobozokat állítanak össze neked :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó termékeket mutattál meg itt nekünk :) Az illatára nagyon kíváncsi lennék a kézkrémnek, de a többi termék is nagyon szuper és én is kipróbálnám :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó termékek, volt szerencsém kipróbálni őket 😊 Segítek másokon, másoknak pedig szerintem egy szuper dolog. Többet kell ezt a példát mutatni a gyerekeknek, hogy ők is ezt vigyék tovább 😊🤣

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Testalkat(om)

Őszi kirándulóhelyek

Legeld le!