Digitális Névjegykártya

 Üdvözöllek a blogomon! :)


Egy szuper együttműködési lehetőséget kaptam a Click me Smart Card által, amelynek nagy hasznát fogom/fogjuk venni a piacokon/vásárokon/rendezvényeken, így ebben a bejegyzésben erről szeretnék írni.


Miért is hasznos a digitális kártya?

Én azért tartom hasznosnak az okos kártyát, mert, amikor a piacon vagyunk, előfordul, hogy elfogy a névjegykártyánk, így ezentúl elég lesz felmutatnom ezt a kártyát, majd a vásárlók az okostelefonuk által beolvassák a QR kódot, így akár az Instagram (@bukkigyogynovenyek) oldalt is meg tudják nézni, illetve azokat, amelyek meg vannak adva. Ha a kártyát egy okostelefonhoz érintjük NFC segítségével szintén átviszi rá a kívánt adatokat.

Emellett, helytakarékos, mivel kis helyen is elfér, nagyon dizájnos, hiszen bármilyen mintával vagy felirattal tervezhető. Több funkció is elérhető rajta, amelyek a vevők számára és számunkra is könnyítés.




Funkciói:

- névjegy mentése egy kattintással
- gyorshívás
- e-mail küldés
- URL - link
- PDF dokumentum
- térkép
- közösségi média
- QR kód

Úgy gondolom, hogy ez a kártya a hasznukra lesz ha vásáron, ha piacon vagy bármilyen rendezvényen kitelepülünk. A fenti funkciók egy kattintással elérhetőek.

Ti mit gondoltok róla?



Vivien


Megjegyzések

  1. Sok szuper lehetőség rejlik benne. Nagyon hasznos.

    VálaszTörlés
  2. Ez tényleg nagyon hasznos dolog🥰❤️

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük a tippet, nagyon jó kis dologról hoztál nekünk posztot. 🥰

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szuper lehetőség és minden szempontból előnyösebb a digitális verziója, mint egy sima névjegykártya. Bár mindkettőnek megvannak az előnyei hátrányai. Kíváncsi vagyok, hogy ez hogyan néz ki a valóságban, hogyan működik. Alig várom, hogy nekem is legyen egy :3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Testalkat(om)

Őszi kirándulóhelyek

Legeld le!