La Roche - Posay teszt

 Üdvözöllek a blogomon! :)

Lehetőségem volt tesztelni néhány La-Roche Posay terméket a @sipopatika által. Minden egyes ilyen lehetőségért végtelenül hálás vagyok. 🙏 Ezek a termékek száraz és érzékeny bőrűeknek ajánlott.


Krémtusfürdő: abszolút a kedvenc termékem lett a tesztelés során. Az állaga nagyon könnyed, kevés is elég belőle, szinte öröm vele zuhanyozni. 😍 Többek között shea vajban és niacinamidben gazdag.

Termálvíz spray: természetes felfrissítő, antioxidáns is található benne. Szelénben gazdag termálvíz forrásvizet tarzalmaz, mely különösen gazdag nyomelemekben és ásványi sókban. Használata után garantáltan frissnek és tisztának érzem a bőrömet. A nyár folyamán ez még inkább jól fog jönni. ☺️

Habzó arctisztító gél: könnyen és gyorsan habzik, az állaga is nagyon könnyű. Nem csípi a szememet, nem irritál. Eltávolítja a szenneződéseket és a faggyúmirigyeket.



Hyalu B5 szérum: ebből nekem nagyon kevésre van szükségem, leginkább csak este használom. Az állaga könnyű, mondhatni hamar beszívódik. Támogatja a bőrbarriert, csökkenti a ráncokat, a finom vonalakat. Egy picit fényes lett tőle a bőröm, de nem annyira feltűnően. 

Pure vitamin C10 szérum: ezt reggel szoktam használni. Ebből a szérumból is nagyon kevés kell. Könnyen beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet a bőrön. Picit ettől is fénylik a bőröm, de nem vészes. ☺️

Összességében elégedett vagyok ezekkel a termékekkel, nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a tesztelésnek. 

Ti próbáltatok már valamilyen La-Roche Posay terméket? Szoktatok résztvenni terméktesztelésen?



Vivien

Megjegyzések

  1. La Roche termékeit sosem próbáltam még☺️ köszönöm, hogy bemutattad🤗 kifogom majd egyszer próbálni☺️

    VálaszTörlés
  2. Anno egyszer unokatestvérem által kaptam egy krémet, nekem nagyon tetszett, de aztán valahogy máskor sosem vettem. A La Roche Posay biztosan az egyik legjobb termék, mellé lőni nem lehet vele. Örülök, hogy elégedett voltál :)

    VálaszTörlés
  3. Nem próbáltam még ebből a termékcsaládból semmit, de az ajánlód alapján elgondolkodtam, hogy teszek majd vele egy próbát ^^. Örülök annak is, hogy neked beváltak ^^

    VálaszTörlés
  4. Még nem próbáltam őket, de a szérumokat nagyon szeretném már! A habzó arctisztító gélre lennék még nagyon kíváncsi. Köszi az ajánlókat :3

    VálaszTörlés
  5. Még soha nem próbáltam, de az ajánlásod alapján jónak tűnnek 😊

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól hangzik. Szuper termékek. Néha részt veszek. Nem mindíg, attól függően milyen bőrtípusra kínálnak tesztelői terméket.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, hogy bemutattad ezeket a termékeket. Sajnos még nem próbáltam őket.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi kirándulóhelyek

Testalkat(om)

Miskolc környező települései