Évösszegzés: 2022

 Üdvözöllek a blogomon! :)

Ebben a bejegyzésben a 2022-es évemet szeretném bemutani egy kicsit Nektek. Nagyon megtetszett Klaudi és Nina kérdései, szupereket írtak össze, így én is megválaszoltam őket. Picit gondolkodnom kellett, hogy kitöltsem-e, nehogy monoton válaszok szülessenek, na de talán nem sikerült annyira egyhangúra.

1. Írj néhány szót a 2022-es évedről! (Pl.: pozitív, 
Boldog, Szép, Boldogtalan, Rossz, stb.)

Szerintem eddigi életem legrosszabb éve volt. Nagyon magam alatt voltam, lelkileg teljes mértékben kivoltam. Még soha nem volt ennyire sötét időszakom, de ez az időszak hónapokig tartott. Még soha nem sírtam ennyit, soha nem szenvedtem ennyit, mint tavaly. Nagyon kevés jutott a jó dolgokból.

2. Válassz egy témát ami a legjobb volt az évben, lehet az egy könyv, sorozat, utazás, élmény stb. Írd le mit éreztél akkor, mi tetszett és mi nem.

Huh nehéz megmondani, hogy mi volt a legjobb a tavalyi évben. Talán az, hogy megláttam, hogy mennyire gyönyörű ország Ausztria.

3. Milyennek képzelted a 2022-es évedet?

Biztosan nem olyannak, mint ahogyan alakult. Boldognak képzeltem és terveztem, de a szöges ellentéte volt.

4. Mi az az ami megvalósult belőle?

Egy csipetnyi boldogság jutott belőle. Megtapasztaltam, hogy milyen külföldön dolgozni/élni és, hogy milyen az, amikor az ember szívét és lelkét, idejét, energiáját beleteszi egy vállalkozásba.

5. Milyen nehézségeken kellett keresztül menned idén?

Nagyon sok volt a küzdelem, a lelki fájdalom, a könnycsepp, a bánat, szomorúság, álmatlan éjszakák tömkelege..

6. Mi az amit megbántál, hogy megvetted akkor, de most már egyáltalán nem?

A jelenlegi telefonom nem volt a legjobb döntés, de most már nem tudok rajta változtatni. Illetve, 1-2 arcápolási terméket írnék, amik nagyon fel vannak kapva a mai napig, de nekem nem váltak be. Persze, muszàj volt kipróbálnom.

7. Milyen helyeken jártál idén és melyiket ajánlanád a leginkább?

Az előző év folyamán nem jutottam el annyi helyre, mint szerettem volna. Bár sajnos nem sok időt tölthettem Ausztriába, de mindenképp ajánlanám azoknak, akik szeretnének elmenekülni a világ elől szó szerint a természet lágy ölébe. Amióta haza kellett onnan jönnöm, azóta már nagyon sokat emlegettem és ezentúl is sokat fogok róla beszélni. Szeretnék majd visszamenni, remélem, hogy sikerülni fog. Emellett, Lillafüredet tudnám ajánlani, hiszen az szintén csodaszép. Illetve, Debrecen is egy nagyon kellemes város.

8. Mi az, amire a legbüszkébb vagy?

Szerintem arra, hogy belevágtam egy vállalkozásba. Bár sokat nem gondolkodtam rajta, hogy elkezdjük vagy ne, már régebb óta tervben volt és tavaly évvégéhez közeledve meg is valósult.

Mi a legemlékezetesebb élmény, amiben 2022-ben részed volt?

Azt hiszem, hogy erre a kérdésre is Ausztriát tudnám írni, hiszen ott sok minden történt velem, de próbálok csak a szép dolgokra emlékezni. Minden percben hiányzik az a lenyügöző panoráma, az állatok, az ottani emberek kedvessége és segítsége. Emellett, amikor voltam Dzsúdló koncerten Mezőzomboron. Ő odavalósi, biztosan jó érzés volt az otthonában fellépnie. 1-2 dalát ismertem előtte, a koncerten szinte az összes zenéjét előadta, azóta Ő az egyik kedvencem.



10. Mit gondolsz, mennyire volt eredményes a 2022-es éved?
A szívem szerint azt írnám, hogy semennyire, de ez nem lenne teljes mértékben igaz. Az év első fele borzalmasan nehéz volt, a második fele talán már egy fokkal könnyebb a két munkahely miatt.

11. Milyen az idei, 2022-es év blogstatisztikád?
 (Hány blogposzt született, melyik volt a legolvasottabb, melyik a te kedvenced stb.)

24 db bejegyzés született, ha jól emlékszem 1, 1,5 hónap ki is maradt. Meglepő módon az Adventi kalendáriumokról szóló bejegyzésem lett a legolvasottabb. Kedvencet nem tudnék választani, mindegyiket szívből írtam.

12. Mi az amit 2022-ben nem tudtál véghez vinni, de szeretnéd átvinni a 2023-as évre?

Van 1-2 ilyen dolog. Pl.: költözés. Remélhetőleg ez az év első felében meg fog valósulni.

13. Fogadalom. Mint tudjuk, hogy általában az emberek tesznek fogadalmat. Te mit gondolsz erről, mi a véleményed? Teszel fogadalmat idén?
Szerintem fogadalmat csak úgy érdemes tenni, ha be is tartjuk, anélkül nem ér semmit. De ha valaki szeretne valamit megfogadni, ahhoz nem kell feltétlenül, hogy új év legyen. Nem tettem fogadalmat, inkább elhatározásaim vannak. Pl.: kevesebbet szeretnék stresszelni, még többet mozogni, több vizet inni.

14. Mi a te 2023-as álmod?

Költözés, a vállalkozás kiteljesedése, eljutni olyan helyekre, ahol még nem jártam, koncertekre, fesztiválokra menni.

15. Mik a terveid a blogolás terén? Lesznek továbbra is posztok?

Mindenképp szeretném folytatni, már van 1-2 ötletem. Remélem, hogy lesz rá időm és energiám.

16. Van olyan étel amit soha nem kóstolnál meg, akkor sem, ha már többen is ajánlották azt?

Szerintem a csigát és az ezekhez hasonlókat biztosan nem kóstolnám meg, még akkor sem, ha fizetnének érte.

17. Milyen céljaid, terveid vannak a bloggal kapcsolatban 2023-ra? Kipróbálsz valami új közösségi média platformot vagy esetleg jobban kihasználod azokat, amiken most jelen vagy?

Szeretném picit személyesebbre venni a figurát, nem szeretném, ha minden bejegyzésem valamilyen termékről szólna. Viszont a beauty témát sem szeretném teljes mértékben abbahagyni. Új közösségi oldalt nem szeretnék használni, inkább próbálom az eddigieket kihasználni.

18. Furcsa kérdés lesz, de: milyen kívánságod lenne a 2023-as évhez? Írj hármat, hisz 3 a magyar igazság.

1. Egészség megőrzése és fenntartása
2. Céljaim elérése
3. Ne veszítsem el a szeretteimet

19. Hogyan akarod indítani a 2023-as évet?

Egy kis pihenéssel indult, de az új év kezdete óta már bele is vágtunk a munkába. Valószínűleg az egész évünk utazásokkal és munkával fog eltelni. De azért néha jó lenne pihenni is egy kicsit.

20. Mit üzennél az olvasóidnak, követőidnek?
Azt üzenném nekik, hogy éljenek meg minden pillanatot, éljék meg az érzéseiket és tegyenek meg mindet önmagukért. Soha, de soha ne adják fel az álmaikat, még akkor sem, ha irtózatosan fáj és nehéz kitartani. Mindig ki kell tartani és erősnek lenni, csak így érhetjük el azt, amit szeretnénk.

Remélem, hogy még nincs annyira késő ehhez a bejegyzéshez, de mindenképp szerettem volna kitölteni. Hamarosan új bejegyzéssel várom az összes olvasómat.



Vivien


Megjegyzések

  1. Nagyon örülök amikor ilyen személyesebb poszot olvashatók tőled. Ausztria tényleg mesés, magyar szemnek hihetetlen és megunhatatlan a hegyek, folyók és magaslatok látványa. Németországban is a természetet szeretem a legjobban, Ausztria pedig
    még mesebelibb.
    Kívánom hogy elérd az idei céljaidat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljes mértékben egyetértek! 🥺 Sajnos Németországban még nem voltam, de remélem, hogy oda is el fogok tudni jutni! 😊 Nagyon köszönöm kedvességed! 😊

      Törlés
  2. Köszönjük szépen, hogy kitöltötted ezt a taget is. :) Jó volt olvasni a válaszaidat és egyben egy személyes posztot olvasni tőled. ^_^ Ausztria tényleg nagyon szép hely😍 Kívánom, hogy minden álmod, céljaid válljanak valóra❤️

    VálaszTörlés
  3. Ausztria tényleg gyönyörű hely, bár már jó 10 évvel ezelőtt voltam ott, akkor is egy koncertért, de Bécs nagyon szép hely, és jó volt a környék is.
    Az összes tervedhez, kívánságodhoz, célodhoz annyit fűznék hozzá, hogy mindegyik megvalósítható, sok sikert kívánok hozzájuk! Én hiszek benne, hogy el fogod érni őket! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos! 😇 Sajnos kevés jutott abból a gyönyörű országból. Nagyon nagyon köszönöm! ❤️

      Törlés
  4. Sajnálom, hogy sok nehézség adódott 2022-ben az életedben. Kívánom, hogy ez az éved és a többi is legyen csodálatos, és minden tervet sikerüljön megvalósítani, amit kitűzöl 😊

    VálaszTörlés
  5. Nagyon bejött látom neked ez :) Örülök, hogy a sok-sok remek termékajánló mellett belecsempészel egy kis személyeset is. Vivi kívánok Neked minden jót az idei évre, olvasom, hogy rapszódikus volt a tavalyi. De tudod minden rossz után csak jó jöhet. Bízom benne, hogy neked is így lesz. 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, hogy valóban így lesz, én hiszek ebben! 😊 Nagyon nagyon köszönöm! ❤️

      Törlés
  6. Örülök, hogy egy kis személyes írást is olvashatok tőled 😊 Sajnálom hogy nem volt könnyű a 2022-es éved. Bízok benne, hogy 2023 jót tartogat számodra 😊

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szuper lett. Remélem ez az éved sokkal pozitívabb lesz. Reméljük ez az év valami jónak a kezdete. Igen Ausztria gyönyörű hely télen-nyáron csodálatos. Kívánom,hogy ez a éved csodásan alakuljon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon remélem! 🥺 Köszönöm szépen! 😊

      Törlés
  8. Én nem értem magam, hogy miért nem reagáltam erre. Pedig láttam, olvastam, ahh mindegy is. Köszönjük, hogy kitöltötted. Nagyon jó volt olvasni és a terveidet, céljaidat. Ausztria biztos gyönyörű volt, a vállalkozásodról írhatnál majd, ha még nem tetted meg :3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi kirándulóhelyek

Testalkat(om)

Miskolc környező települései