Farmasi termékek

 Üdvözöllek a blogomon! :)

Ebben a bejegyzésben újabb, szuper Farmasi termékeket szeretnék bemutatni Nektek. :) 3 termék egy együttműködés része, a többi termék pedig őszinte ajánlás, mint mindig. :) #reklám

Az első 3. termékben fényvédő is található, így biztosan nem fogtok leégni és még barnulhattok is.

A termékek a következőek:

- testápoló: könnyed állag, 50 faktoros, nem hagy zsíros érzetet, gyorsan beszívódik.

- bronzosító: segíti a bőrt a gyorsabb barnulásban, hosszabb ideig megőrzi a bőr színét, szintén kellemes illata és könnyed állaga van.

- napvaj: könnyed állag, kellemes illat, segíti a barnulást, nem hagy foltot a ruhán. 

Napozás közben már többször használtam ezeket a termékeket és egyszer sem égtem le. :) Az állaguk valóban könnyű, gyoran beszívódnak az illatuk pedig nagyon kellemes.


A következő termék egy tusfürdő, amelynek isteni finom illata van. Grapefruit, mandarin, közönséges orgona és a magnólia illatával hidratálja és puhítja a bőrt. Imádom az illatát, nagyon megszerettem ezt a tusfürdőt.


A következő 2 termék egy rózsavíz és a hozzáillő kézkrém. A rózsavíz frissíti a bőrt és hidratáltságot biztosít. A könnyű textúrája megakadályozza a pórusok bezáródását és a bőrt egész nap simán tartja. A kézkrém hidratálja és puhítja a kezet és tökéletes ápolást nyújt rózsaillatával. Könnyű állaga van, nem terheli túl és gyorsan beszívódik a bőrbe.



Az utolsó termék pedig egy arctisztító zselé, amelyben szőlőmag kivonat, körömvirág olaj és glicerin található. A szőlőmagolaj hidratálja és puhítja a bőrt. A glicerin az egészséges bőr természetes összetevője. Hidratálja, kisimítja és nedvességgel tölti fel a bőrt. Reggel és este is használható, így könnyen beépíthető a napi rutinba. Száraz és érzékeny bőrre egyaránt használható. Emellett a sminket is nagyon szépen lemostam velem. :)


Ennyi lett volna ez a kis ajánló, remélem, hogy elnyerte tetszéseteket. :)



Vivien

Megjegyzések

  1. Tusfürdőt szívesen kipróbálnám és a arctisztító zselét is🥰 Köszönöm szépen ezt a bejegyzés is🥰🥰🥰❤️

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó termékeket mutattál ismét. A csomagolásuk annyira jól néz ki * . * A rózsavízet és a hozzá illő kézkrémet meg az arctisztító zselét én is szívesen kipróbálnám ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a design is nagyon szép és a tartalmuk is jók! 🥰

      Törlés
  3. Olyan sok szép terméket mutattál be. Mindíg gondolkodok, hogy ki kellenne próbálnom ezt a márkát.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jók lehetnek 😊 szeretem az ilyen ajánlókat olvasni 😍

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Testalkat(om)

Őszi kirándulóhelyek

Legeld le!